Personeel Service Noord

Personeel Service Noord is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van gemotiveerd personeel in verschillende branches.
Sinds kort treden we ook op als intermediair voor ZZP’ers. Het voordeel van onze werkwijze voor de ZZP’er is dat we een korte betalingstermijn kunnen afspreken, waardoor we je factuur bijvoorbeeld binnen 7 dagen kunnen betalen.

Als medewerker van Personeel Service Noord tel je mee. Je wordt ingezet bij bedrijven waar het tijdelijk druk is of als er iemand uitgevallen is.
Je moet dus flexibel zijn en je snel kunnen verplaatsen in de nieuwe situatie. Geen enkele uitzending is daarom het zelfde.
Deze afwisseling vinden onze medewerkers leuk. We proberen je constant aan werk te helpen zodat je niet onverwacht thuis komt te zitten.
Ook zetten we ons in om je na een afgesproken periode in dienst te laten treden bij het bedrijf waar je uitgezonden bent.

Als je via ons aan de slag gaat dan bespreken we van te voren de voorwaarden.

We zijn actief in o.a.: BOUW/TECHNIEK, ZORG/SOCIALE SECTOR, FACILITAIR en FINANCE

Wil je weten wat je mogelijkheden zijn om via ons aan de slag te gaan? Laat je gegevens en je CV achter.

Personeel Service Noord werkt samen met een gecertificeerde Backoffice, die aan alle kwaliteitseisen voldoet zoals de NEN, de NBBU en VCU.